Ferie i Sør Frankrike sommeren 2019, Bize Minervois

Hvis du lengter etter azurblått hav og fløyelsmyke kvelder hvor du kan sitte med rosévin i glasset, spise god mat og nyte livet under stjernehimmelen, er dette noe for deg.  Her finner du både hav, vinmarker, byliv, kulturopplevelser og mye mer.

NARBONNE PLAGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dersom du foretrekker å holde deg i nærområdet har den lille landsbyen en elv med egen strand hvor man kan kjøle seg ned når solen står høyt på himmelen og temperaturen stiger på de varme sommerdagene.

BIZE MINERVOIS

IMG_20160724_145731

cropped-p7240790.jpg

Det franske kjøkken er kjent for gode smaksopplevelser. Her har man tilgang på de de beste råvarer fra sesongen og man kan gå ut og nyte et bedre måltid.

20170423_132001-1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det fins alltid noe å oppleve i denne sjarmerende delen av Frankrike og det finnes utallige sjarmerende små nærliggende landsbyer å utforske, som Le Somail som ligger ved Canal Du Midi

LE SOMAIL

Eller besøke Minerve som ligger på UNESCOs verdensarvliste med en aldeles  spektakulær beliggenhet. Her kan man også utforske grotter i fjellsiden. eller spise lunsj på en restaurant som nærmest henger i fjellsiden. Ikke mye som overgår den utsikten.

MINERVE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det mange nordmenn elsker å utforske her nede er markeder som du finner i stort sett alle landsbyer i stor og liten skala.Det er en opplevelse og en fryd for øyne og gane. Rusle rundt og ta inn fargene, duftene og være en del av det myldrende folkelivet.

20160426_100943-1IMG_20150425_210435

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_20150425_211308

Ta kontakt med meg da vel hvis du ønsker å vite mer om ferie i den pittoreske gamle landsbyen Bize Minervois og området rundt her ved Middelhavet i Sør Frankrike.

mirjam.jensen@gmail.com